جشنواره بهاره فروش انواع مدل های پارکت لمینت

شما در اینجا هستید:

دیوارپوش

دیوارپوش

دیوارپوش یا دیوارکوب امکان جدیدی برای نقش بستن طرح‌های مختلف روی دیوار منزل یا محل کار شما است تا با سادگی مطلق دیوارها خداحافظی کنید. در گذشته تنها ابزاری که برای متفاوت کردن جلوه‌ی ظاهری دیوارها در دسترس معمارها بود رنگ بود. در حال حاضر اما کفپوش، قرنیز، پانل‌های گچی طرح دار و… جزء مواردی هستند که معمار می‌تواند با آن‌ها دکوراسیون داخلی را منحصر به فرد و زیبا طراحی و اجرا کند. مهم‌ترین امکانی که در طراحی دکوراسیون داخلی مورد توجه است دیوارپوش‌ها هستند که قصد داریم در این مطلب آن‌ها را بررسی کنیم

دیوارپوش چیست؟

دیوارپوش پوششی از جنس ام دی اف، PVC، آجر، شیشه و… است که روی دیوار قرار می‌گیرد و جلوه‌ای زیبا و خاص به دیوار می بخشد. در واقع کاغذ دیواری هم یک نوع دیوارپوش است که از جنس کاغذ است. پیشرفت تکنولوژی سبب شده در کنار کاغذ دیواری که البته کمک زیادی به معماران و دکوراتورها برای طراحی داخلی کرده و می‌کند، این امکان فراهم شود که از مواد دیگری هم که هرکدام زیبایی خاص خود را دارند به عنوان متریال دیوار پوش استفاده شود. به عنوان مثال شما زیبایی طرح‌های چوب و چرم را نمی‌توانید یکسان بشمارید و نادیده بگیرید. به این ترتیب یکی از دیتل‌ها و المان‌های مد شده و جا افتاده در دنیای طراحی و دکوراسیون داخلی دیوارپوش‌ها یا دیوارکوب‌ها هستند.

دکوراسیون داخلی با دیوارپوش

دیوار پوش یک فناوری و یک امکان فوق العاده است که سبب شده دست طراح پیش از پیش برای اعمال طرح‌های مختلف باز باشد؛ بدون مشقت و نیاز به مهارت‌های فردی. دیزاینرها گاهی تمام دیوارها را با دیوارپوش‌‌هایی با طرح‌های نه چندان شلوغ می‌پوشانند و گاهی در صورت استفاده از طرح‌های بسیار خاص دو یا چند دیوار شاخص مثل تی وی وال یا دیوار شومینه را با دیوارپوش دیزاین می‌کنند. از دیوارپوش برای پوشش دیوارها استفاده کنید تا تاثیر شگرف آن و حال و هوای محیط خود را دگرگون شده ببینید.

انواع دیوارپوش

دیوارپوش‌ها انواع بسیار متنوعی دارند حتی فراتر از مواردی که در ذیل ذکر خواهد شد. به جزء این موارد حتی امکان سفارش دیوارپوش‌های اختصاصی هم وجود دارد. اما به عنوان مهم‌ترین دیوارپوش‌های شناخته شده در بازار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

1- دیوارپوش ام دی اف یا دیوار پوش چوبی

دیوارپوش چوبی
معرفی دیوارپوش های چوبی از طیف رنگ روشن تا تیره

برای اینکه عنصر چوب و طرح‌های زیبا و طبیعی چوب را در فضا داشته باشید از دیوارپوش ام دی اف استفاده کنید. طرح چوب طبیعت را با خود به همراه دارد و گرما را به فضا انتقال می‌دهد. ام دی اف‌ها امروزه در طرح‌ها و رنگ‌های متنوعی طراحی می‌شوند. طیف رنگ‌های گرم از روشن تا تیره در طرح‌های کلاسیک و مدرن. این دیوارپوش‌ها قابل بازیافت هستند و اصطلاحا دوست محیط زیست. معمولا معماران دیوارپوش‌های طرح چوب را برای یک یا دو ضلع از دیوارهای محیط استفاده می‌کنند که زیبایی خود را بهتر عیان کند و شاخص شود. همچنانکه دیوارپوش ام دی اف مناسب استفاده برای تمام دیوارها هم هست.

2- دیوارپوش PVC

دیوارپوش پی وی سی
استفاده از دیوارپوش های پی وی سی در محیط های مرطوب

پی وی سی علی رغم وزن کم از استحکام بالایی برخوردار است و قابلیت طرح زنی فوق العاده‌ای دارد. این دیوارپوش‌ها به سبب تنوع طرح و رنگ به طور ویژه توجه معماران و دیزاینرها را به خود جلب کرده‌اند. پی وی سی علاوه بر ویژگی‌هایی که ذکر شد عایق صوت و حرارت هم هست و به راحتی دچار آتش سوزی نمی‌شود. حتی این اواخر دیوارپوش‌های PVC با طرح چوب هم وارد بازار شده‌اند که بسیار پرطرفدار هستند. برای دیوارهایی که ناهمواری یا قناصی دارند باید از پی وی سی تاپشیت استفاده کنید. به خصوص برای محیط‌هایی که در آن‌ها رطوبت وجود دارد مثل سرویس‌ها این دیوارپوش‌ها بهترین انتخاب هستند؛ به راحتی با یک دستمال و شوینده معمولی شسته می‌شوند.

3- دیوارپوش چرمی

دیوار پوش چرمی
استفاده از دیوارپوش چرمی در هتل های لوکس و 5 ستاره

اگر به دنبال دیوارپوشی می‌گردید که شیک و لوکس باشد و حس سلطنتی بودن را القا کند به سراغ دیوارپوش چرمی بروید. این نوع دیوارپوش مدرن و بسیار زیباست. دیزاینرها به خصوص این متریال را برای تی وی وال و دیوار پشت سرویس تخت خواب در نظر می‌گیرند. این محصولات به اندازه تنوع خود چرم دارای تنوع رنگ و طرح هستند. اگرچه باید ذکر کرد دیوارپوش چرمی نسبت به خراشیدگی آسیب پذیر است اما ویژگی لوکس و لاکچری بودن چرم را در کمتر متریال دیگری می‌توانید پیدا کنید. نصب این نوع دیوارپوش نیاز به زیر سازی دارند و لایه چرمی روی پانل‌هایی که زیر آن تعبیه می‌شوند قرار می‌گیرد. دیوارپوش چرمی ظاهری براق و جنسی نرم دارد، با شوینده‌های مخصوص قابل شستشو است و در برابر صوت، گرما و سرما به عنوان عایق عمل می‌کند. این مدل دیوارپوش را در هتل‌های پنج ستاره و ویلاهای لوکس زیاد می‌بینید.

4- دیوارپوش آجری

دیوارپوش آجری امروز یکی از ترندهای طراحی دکوراسیون داخلی هستند. انواع آجرها در طیف گسترده رنگی از رنگ‌های تیره و سوخته تا روشن در ساخت این نوع دیوارپوش استفاده می‌شوند. تفاوت این آجرها با آجرهای معمولی تنها ضخامت و عمق کمتر آنهاست و روش اجرا، که برای اتصال به جای ملات سیمان از چسب‌های مخصوص استفاده می‌شود. در تمام نقاط از جمله دیوار تلویزیون، دیوارهای آشپزخانه، حدفاصل بین کابینت‌ها و در دکورها مختلف می توانید دیوارپوش آجری را به کار بگیرید. این نوع دیوارپوش رنگ و کیفیتش یه هیچ وجه تغییر نمی‌کند و دوام و استحکام فوق العاده‌ای دارد، همچنین اجرام و کثیفی را به طرز عجیبی به خود جذب نمی‌کنند و سال های سال مثل روز اول باقی می‌مانند.

5- دیوارپوش فومی

دیوار پوش‌ فومی به شدت عایق صوت و حرارت است و انعطاف پذیری و قابلیت شستشو دارد. قیمت این متریال به نسبت مناسب‌تر از انواع دیگر است و در اتاق‌های بازی، اتاق‌های نگهداری کودکان، استخرها و … کاربرد دارند. علاوه بر این امروزه با گسترش تنوع طرح و بهبود کیفیت فوم‌های پلیمری دیوارپوش‌های فومی در طراحی دکوراسیون داخلی و موارد تزئینی به شکل گسترده‌ای استفاده می‌شوند. نصب دیوارپوش فومی به راحتی و با زیر سازی جزئی صورت می‌گیرد.

6- دیوارپوش سنگی

دیوار پوش سنگی می‌تواند گزینه‌ای بسیار دلنشین برای طراحی دکوراسیون داخلی باشد. برای تولید دیوارپوش سنگی هم از سنگ طبیعی و هم از فوم‌های طرح سنگ استفاده می‌شود. واضح است در صورت استفاده از سنگ طبیعی وزن دیوارپوش افزایش می‌یابد و هزینه بیشتری هم باید بپردازید. اما زیبایی سنگ طبیعی و نقش و نگار آن غیر قابل کتمان است. در عین حال هر دو متریال مقاوم و عایق رطوبت، صوت، حرارت و سرما هستند و می‌توان برای شستشوی آن‌ها به راحتی اقدام کرد.

7- دیوارپوش سه بعدی

دیوارپوش سه بعدی
دیوارپوش سه بعدی و مدرن سازی فضا

دیوار پوش سه بعدی برای مدرن سازی فضاها فوق العاده است و چشم را مجذوب خود می‌کند. در محیط‌های مهندسی و سبک‌ معماری صنعتی حضور المان‌های سه بعدی و دیوارپوش‌های سه بعدی به شدت الهام بخش و جذاب هستند. در تولید دیوارپوش‌های سه بعدی از متریال‌های متنوعی مثل چوب، بتن اکسپوز، فوم و… استفاده می‌کنند که ممکن است همراه نور پردازی باشد.

8- دیوارپوش شیشه‌ای

دیوارپوش شیشه‌ای به دلیل اینکه سطحی براق و جلا یافته و ظرافت بسیار دارد فوق العاده خوش جلوه و چشم نواز است. این نوع دیوار پوش به سبک‌های مدرن دکوراسیون می‌نشیند با علاقه شدید خریدارن مواجه شده است. البته در نظر بگیرید دیوارپوش‌های شیشه‌ای همچنان که عایق خوبی برای حرارت و رطوبت هستند واضح است که در برابر ضربه‌های شدید آسیب پذیر خواهند بود اما مطمئنا ارزش خود را دارند.

9- دیوارپوش پارچه‌ای

دیوارپوش پارچه‌ای را مشابه کاغذ دیواری در نظر بگیرید که از جنس پارچه بودن آن مزیت ایجاد کرده است. این نوع متریال به عنوان یکی از راه‌های متداول طراحی دکوراسیون مطرح است و به خصوص در سبک‌های کلاسیک می‌توان آن‌ها را به کار گرفت. همانطور که می‌دانید پارچه طرح‌ها و رنگ‌های متنوعی که دارد که سبب می‌شود تقریبا با همه‌ی مواد و مصالح دیگر هماهنگ شود. البته در این نوع دیوار پوش که به راحتی نصب شده و زیرسازی هم لازم ندارد بیشتر جنبه تزئینی و جلوه و نمای آن مدنظر است.

مزیت‌های دیوارپوش

  • مهم‌ترین مزیت دیوارپوش‌ها این است که آماده هستند و راحت نصب و جای گذاری می‌شوند. به این معنا که شما به عنوان کارفرما یا خریدار بعضا خودتان هم می‌توانید قطعات دیوارپوش را نصب کنید. طراحی این قطعات در کارخانه انجام می‌شود و فقط کافی است نصب و جای گذاری شود.
  • مزیت دیگر این نوع متریال قیمت مناسب و امکان حذف و تغییر آن‌ها است. در بعضی از متدهای طراحی داخلی مثل گچ کاری ما از امکان حذف و تغییر برخوردار نیستیم و در صورت اراده برای تغییر باید کل دیوار تخریب شود. اما در دیوارپوش‌ به شما اجازه می‌دهد در صورت لزوم طرح جدید را جایگزین کنید.
  • دیگر مزیت دیوارپوش تنوع فوق العاده این محصولات هم در طرح و هم در جنس است. دیوارپوش‌ها ده‌ها جنس و طرح مختلف دارند و حتی امکان به کارگیری پارچه و چرم را هم در بدنه دکوراسیون فراهم کرده‌اند.
  • دیوارپوش‌ها همچنین به دلیل تفاوت‌های عمده‌ای که ایجاد می‌کنند و زیبایی و چشم نوازی‌ای که دارند به فروش ساختمانی که ساخته‌اید کمک می‌کنند. دفتر و منازلی که مدت‌ها است در صف اجاره یا فروش هستند با به کارگیری دیوارپوش که قیمت چندانی هم ندارند برای قسمتی از دیوارها با قیمت بهتر و سریع‌تر نظر خریداران یا مستاجرها را جلب می‌کنند. با اندکی خلاقیت می‌شود شرایط را به کلی تغییر داد.

معایب دیوارپوش

به عنوان تنها ایراد کلی دیوارپوش‌ها می‌توان به اشغال ناچیز فضا و کاهش حجم مفید ساختمان اشاره کرد. البته صحبت درباره‌ی اعداد بسیار کوچکی است که همان هم مربوط به بعضی از دیوارپوش‌های حجیم با طرح‌های خاص می‌شود.

قیمت دیوارپوش

غالب موادی که در تولید دیوارپوش‌ها استفاده می‌شوند قیمت آنچنانی ندارند و در مقیاس کلی هزینه‌های ساختمان هزینه اجرا دیوارپوش ناچیز است. به عنوان مثال چوب، ام دی اف، فوم، PVC، پارچه و… متریال‌های ارزان قیمتی به حساب می‌آیند که زیبایی محسوس و قابل توجهی به ارمغان می‌آورند. معمولا قیمت این اجناس در بازار دائما در حال نوسان هستند. برای اطلاع از قیمت انواع دیوارپوش و خدمات مشاوره و نصب دیوارپوش‌ها و همچنین انواع پارکت لمینت ها شرکت دکوراسیون داخلی آرکسان درکنار شماست.

جمع بندی

به غیر از موارد یاد شده دیوارپوش‌هایی از جنس‌های دیگر هم در بازار موجود هستند؛ مثل دیوارپوش کامپوزیتی، آلومینیومی، بتنی سبک و… که همه‌ی آن‌ها به نوبه خود زیبا هستند. برای اینکه یک انتخاب خوب داشته باشید که با معماری و دکوراسیون خانه شما هماهنگ باشد باید اطلاعات خود را بروز کنید و از دیزاینرهای مجرب و خوش سلیقه کمک بگیرید. امیدواریم این مطلب در جهت ارتقا سطح شناخت شما از انواع دیوارپوش مفید بوده باشد.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

مقالات مرتبط با