جشنواره بهاره فروش انواع مدل های پارکت لمینت

قرنیز پی وی سی

 کاربردهای قرنیز پی وی سی

نصب قرنیز پی وی سی باهدف حفاظت از ساختار مسطح دیوار بوده که آن را از آسیب اجسام خارجی در امان نگه دارد. هرچند این قرنیز در قسمت پایینی دیوار نصب می‌شود اما به‌خاطر ضخامت ایده آلی که دارد از سطح تماس اجسام ایستا در منزل با سطح دیوار جلوگیری می‌کند.

به‌عنوان‌مثال اگر شما قصد داشته باشید که یک کمد بزرگ را کنار دیوار قرار دهید چنانچه از قرنیز استفاده نکنید با کوچک‌ترین نیرویی که به آن وارد می‌شود با سطح دیوار تماس پیدا می‌کند و باعث آسیب‌زدن به آن خواهد شد. همچنین داشتن قرنیز تأثیر بسیار زیادی در زیبایی محیط خانه خواهد داشت. باتوجه‌به اینکه جنس و متریالی که برای دیوار و کف به کار گرفته می‌شود باهم متفاوت است و این نوع ناسازگاری باعث ایجاد گپ بین این دو خواهد شد. برای اینکه نمای ساختمان به حالت ایده ال درآید با گذاشتن قرنیز پی وی سی می‌توانید این مشکل را برطرف کنید.

برای محل تلاقی دیوار و کف از قرنیز پی وی سی استفاده می‌شود که می‌تواند کامل این محل را بپوشاند و جلوه زیبایی به فضای داخلی ساختمان بدهد. در ادامه این قرنیز و کاربردهای آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

انواع قرنیز PVC

در قسمت پایینی دیوارها وجود هر نوع نقصی می‌تواند به‌صورت مستقیم روی نمای داخلی ساختمان تأثیر منفی بگذارد. به همین خاطر باید این نواقص را پوشش داد که ظاهر محیط تخریب نشود. بهترین کار برای از بین‌ بردن این حالت استفاده از قرنیز پی وی سی است که در ادامه به انواع آن اشاره می‌کنیم.

قرنیز PVC توخالی:

در این نوع قرنیز یک فضای خالی در پشت قرار دارد که برای عبور کابل‌ها و سیم‌ها کاربرد دارد. شیوه نصب قرنیز پی وی سی در منزل متفاوت بوده و باید در ابتدا شاسی پشت قرنیز روی دیوار نصب و سپس قسمت اصلی آن با فشار روی شاسی سوار می‌شود. این نوع قرنیزها به‌راحتی جدا شده و قابل تعویض هستند. در ساختمان‌های لوکس امروزی این نوع قرنیزها طرف‌دارهای زیادی دارد.

قرنیز PVC توپر:

قرنیز پلی‌استایرن یا همان قرنیز پی وی سی توپر ظاهری شبیه قرنیز چوبی و MDF داشته با این تفاوت که کمی براق‌تر و درخشان‌تر است. مزایایی که این نوع قرنیز دارد قابل شستشو بوده، در هنگام نصب گرد و غبار ایجاد نمی‌کند و عدم پریدگی گوشه‌های آن و آسیب‌دیدن در موقع نصب خواهد بود. طول هر شاخه از قرنیز پی وی سی 2.80 تا 3 متر با ضخامتی 5 الی 8 میلیمتری که پرطرف‌دارترین آن رنگ سفید یکدست است.

معایب قرنیز پی وی سی

قرنیز پی وی سی به‌طورکلی نسبت به دیگر قرنیزها معایب کمتری داشته اما یکی از مهم‌ترین معایب قرنیز پی وی سی این است که اگر جنس و متریال آن با اجناس بازیافتی ساخته شود از خود گازهای سمی متصاعد می‌کند. همچنین به‌خاطر مواد کربنی حالت شکنندگی دارد.

قیمت قرنیز پی وی سی

قیمت قرنیزها بر اساس جنس، متریال و اندازه و ابعاد آن تعیین می‌شود. پس هرچقدر ضخامت و ارتفاع این قطعات بیشتر باشد قیمت آن نیز بیشتر خواهد بود. دراین‌بین قیمت قرنیز پی وی سی نیز به موارد زیادی بستگی دارد. اما مهم‌ترین عامل که روی قیمت این قرنیزها تأثیرگذار است جنس و متریال آنهاست. اگر هم قصد خرید دارید می‌توانید با خرید اینترنتی قرنیز پی وی سی و راهنمایی از مشاوران این بخش بهترین و باکیفیت‌ترین قرنیز را خریداری نمایید.

استفاده از قرنیز پی وی سی در کنار پارکت

یکی از مهمترین ویژگی های محیطی زیبا داشتن کفپوش مناسب است. بسیاری از افراد از سرامیک استفاده می کنند. بسیاری دیگر از کفپوش مدرن پارکت. استفاده از پارکت لمینت ها می تواند تاثیر مضاعفی در زیبای دکوراسیون منزل یا دکوراسیون اداری داشته باشد.

سوالات متداول قرنیز پی وی سی

یک فضای خالی در پشت قرار دارد که برای عبور کابل‌ها و سیم‌ها استفاده می شود.

قیمت ها با توجه به جنس، رنگ، کارخانه تولید کننده و… تغییر می کند. برای اطلاع از قیمت دقیق با شماره  ۰۹۱۲۵۵۵۵۱۴۴  تماس بگیرید.