پارکتها نوعی کفپوش چوبی هستند که در فضاهای داخلی مورد استفاده قرار میگیرند و دارای انواع مختلفی هستند. پارکتها اصالتا از چوب طبیعی ساخته میشوند و در واقع ساخت و تولید این قبیل پارکتها فرایند خاص و پیچیدهای ندارد و چوب درختان را به الوار تبدیل میکنند و سپس این الوار در ابعاد کوچکتری برش داده میشود؛ اما امروزه به دلیل وجود نگرانیهای زیست محیطی ناشی از قطع درختان، انواع مختلفی از پارکتها به صورت مصنوعی نیز تولید میشوند که نمونه بارز آنها، پارکتهای لمینت است.
مجموعه ما در آرکسان همواره از بهترین نوع پارکتها برای اجرای دکوراسیون داخلی بهره میبرد؛ اما با این وجود تصمیم نهایی با شماست و آشنایی با انواع پارکتها و همچنین مزایا و معایب آنها میتواند در تصمیمگیری درست شما نقشی اساسی داشته باشد.
پارکت نوعی کفپوش برای سطح زمین است که برای منزل، محیط اداری و مکان های مختلف استفاده میشود. پارکت ها از یک سری قطعه تشکیل شده اند که جنس های مختلفی دارند مانند چوب، پلاستیک و … که با قرار دادن آنها در کنار هم کفپوش کامل میشود. البته کفپوش های از نوع پارکت وجود دارد که یک تکه هستند. این پارکت ها به کمک چسب به یکدیگر میچسبند.
پارکت ها در اصل یک نوع کفپوش هستند که از چوب ساخته شده اند، ولی امروزه با پیشرفت علم و نگرانی در مورد محیط زیست برای جلوگیری از قطع درختان انواع دیگری پارکت به شکل مصنوعی ساخته و به بازار عرضه شده اند، که یک نمونه از آنها پارکت های لمینتی است. ساختار اصلی آن ها HDF است و شکل ظاهری و رنگ شان را شبیه چوب طراحی می کنند، این پارکت ها به دلیل ویژگی های خاصی که دارند، نظیر دوام بالایشان و عایق بودن طرفداران زیادی دارند.
پارکت هایی که برای منزل استفاده می شوند انواع مختلفی دارند که بعضی از ان ها طبیعی و بعضی مصنوعی هستند، انواع پارکت منزل عبارت اند از: پارکت یک تکه، پارکت تمام چوب، پارکت لمینت، پارکت ضد آب که هر کدام از این پارکت ها با توجه به جنس شان خاصیت های ویژه خودشان را دارند. مثلا پارکت های چوبی عمر طولانی تری دارند و پارکت های ضد آب در مقابل نفوذ آب و رطوبت مقاوم هستند، و مثل پارکت های چوبی به آب حساس نیستند.
پارکت لمینت ، امروزه به عنوان محبوبترین پارکت مورد استفاده در جهان شناخته میشود که برای ساخت این نوع از پارکتها از مقاومترین درختان کمک گرفته میشود و طبیعتا مدت زمانی که برای تولید پارکت لمینت نیاز است، بسیار بیشتر از فرآیند تولید پارکت چوبی است. از این پارکت میتوان در مکانهای مختلفی همچون اتاق نشیمن، سالنهای مختلف، استودیوهای موسیقی و غیره استفاده کرد. البته ناگفته نماند که برخی از پارکتهای لمینت خاصیت ضد آب دارند و میتوان از آنها در مکانهای مرطوبی همچون حمام نیز استفاده کرد.
قیمت مناسب این نوع از پارکتها در مقایسه با سایر پارکتها سبب شده تا امروزه بسیاری از مصرفکنندگان به سمت پارکت لمینت جذب شوند. این نوع از پارکتها در مقابل خط و خش مقاومت خوبی از خود نشان میدهند و دارای عمر مفید و ماندگاری بالایی هستند. از معایب این پارکت نیز میتوان به دشواری تعمیر و ترمیم آن اشاره کرد.
پارکت چوبی یک نوع پارکت است که از جنس چوب ساخته می شود و در اندازه ها و شکل های مختلف برای پوشاندن کف و دیواره ها ساخته می شود در اینجا ما انواع پارکت چوبی، انواع پارکت دیواری را به شما معرفی می کنیم.
پارکت های دیواری به پارکت هایی گفته می شود که بجای نصب بر روی زمین روی دیوار نصب می شوند و نوعی دیوار پوش هستند. انواع پارکت دیواری عبارتند از پارکت های چوبی و پارکت های لمینتی که نصب این پارکت های دیواری به حفظ و نگهداری دیوار ها کمک می کند، همچنین ظاهری زیبا به محیط خانه یا محل کار می دهد.
در اینجا ما به بررسی و معرفی کفپوش اپوکسی، پارکت چینی، پارکت ضد آب،پارکت چوبی و پارکت لمینت می پردازیم. نوع دیگر از کفپوش ها،کفپوش اپوکسی نام دارد که به کفپوش هایی میگویند که از رزین های اپوکسی ساخته می شوند و به صورت یک مایع سطح کف را می پوشانند.
این کف پوش به دلیل ظاهر زیبایش طرفداران زیادی دارد و در مکان هایی نظیر کارخانه ها، سالن های زیبایی، سالن پذیرایی، مراکز خرید، بیمارستان ها و غیره استفاده می شود. کفپوش های اپوکسی و پارکت های لمینتی در جنس های مختلفی در بازار وجود دارند که از جمله پرطرفدار ترین جنس آنها پارکت لمینت چینی است، چون در کنار کیفیت خوب قیمت مناسبی دارد. همچنین تنوع رنگی بالایی نیز دارد و می توانید متناسب با هر محیطی آن ها را انتخاب کنید.
پارکت های اپوکسی، کفپوش هایی مناسب برای محیط های مسکونی و حتی صنعتی است. این نوع پارکت ها نیاز به زیرسازی ندارند و میتوانید بروی سطوح بتنی و سنگی به راحتی نصب کنید. از ویژگی های این نوع پارکت میتوان به مقاومت بالا در برابر مواد شیمیایی نام برد.
پارکت های لمینتی یک نمونه از پاکت های چوبی اند و دارای جنس ترک، آلمانی، چینی و ایرانی هستند، پارکت های لمینتی دارای طیف رنگهای مختلف روشن و تیره یا براق هستند و نصب پارکت های لمینتی راحت تر بوده و در مدت زمان کمتری نصب می شوند. کفپوشهای پلاستیکی نیز که به آنها پارکت پلاستیکی گفته میشود نوعی کفپوش هستند که استفاده از آنها چندان توصیه نمیشود. چرا پارکت پلاستیکی را انتخاب نکنیم؟ زیرا مواد مضر و شیمیایی که در روند ساخت این نوع از کفپوشها به کار رفته به هنگام آتش سوزی آزاد شده و مشکلات تنفسی بسیار زیادی را برای انسان به وجود میآورند. با وجود چنین ضرری این کفپوش نیز دارای مزایای خوبی است که از میان آنها میتوان به مواردی مثل قیمت مناسب تری که نسبت پارکت های چوبی دارند و دارای عمر طولانی و مقاومت بالا می باشند. پارکت های پلاستیکی در واقع کفپوش پلاستیکی هستند و با پارکت های چوبی تفاوت هایی دارند که از جمله مزایای آنها میتوان به ضد آب بودن و عمر طولانی و قیمت مناسب آنها اشاره کرد.
پارکت چوبی از معروفترین پارکتهای موجود در بازار محسوب میشوند که در ساخت آنها از چوب درختان مختلفی همچون افرا، گردو، راش، بلوط و زبان گنجشک استفاده میکنند و به هنگام چینش آنها در کنار یک دیگر جلوهای گرم و جذاب به محیط میبخشند. از مزایای عمده این پارکتها میتوان به عایق صدا و حرارت بودن آن، وجود امکان تعمیر و ترمیم این پارکتها، عمر مفید طولانی آنها و سهولت رفع اشتباهات به وجود آمده به هنگام نصب آن و در نهایت مقاومت جالب توجه آنها اشاره کرد. البته این پارکتها درای معایبی نیز هستند و باید از آنها در برابر ورود آب، نور خورشید مراقبت کرد و از آنجایی که در برابر خط و خش حساس هستند، همواره باید در حفظ تمیزی آنها تلاش کنید.
در پارکت چند لایه که به آن پارکت مهندسی نیز می گویند سه لایه چوب استفاده می شود، که لایه بالایی از چوب درجه یک با ویژگی نانو سیلور استفاده می شود و در دولایه بعد چوب ها از کیفیت پایین تری برخوردار هستند.
از آنجایی که میدانید جنس بعضی از پارکت ها از چوب است و آب دشمن جدی برای این نوع پارکت ها است. به همین دلیل پارکت ضد آب به بازار ارائه شد. این پارکت ها در برابر نفوذ آب مقاوم هستند و مناسب مکان هایی همچون آشپزخانه و سرویس بهداشتی است.
همان طور که در مطالب بالا نیز به آن اشاره شد، امروزه پارکتها به دلیل جلوه بصری خاصی که دارند و همچنین مزایای بیشمار، در انواع مختلف چوبی، لمینت و پلاستیکی تولید میشوند که هر کدام از آنها دارای مزایا و معایبی است. مجموعه ما همواره به دنبال ارتقا سطح کیفیت خدمات خویش است و به همین دلیل در تمام پروژههای طراحی دکوراسیون تیم مجرب مجموعه آرکسان از بهترین مصالح استفاده میکند. تنوع پارکتهای موجود در مجموعه آرکسان بسیار بالاست و شما به هنگام ثبت سفارش میتوانید متناسب با بودجه و سلیقه خاص خود بهترین انتخاب را داشته باشید. اگر در انتخاب پارکت دچار سردرگمی شدهاید با تیم پشتیبانی ما در تماس باشید تا با راهنمایی کارشناسان مجموعه آرکسان بهترین انتخاب را داشته باشید.
راهنمای انتخاب پارکت مسلما می تواند بهترین آموزش برای سفارش پارکت به صورت آنلاین انتخاب باشد. بسیاری از مشتریان و کسانی که تمایل به خریداری و نصب پارکت دارند، مایلند که پیش از خرید تا حد امکان، از جدیدترین محصولات، رنگ ها و مشخصات آنها مطلع شده و بعد دست به انتخاب بزنند.
امروزه پارکت یکی از عناصر مهم در تغییر دکوراسیون داخلی خانه است. پارکت به دلیل تنوع در کیفیت و طرح رنگ های متنوع مورد استقبال مردم قرار گرفته است.
در مقاله آموزشی راهنمای خرید آنلاین انواع پارکت از وب سایت شرکت طراحی داخلی آرکسان ما تصمیم داریم در مورد مل های پارکت و برندها، راهنمای مزایا و معایب پارکت، بهترین پارکت ها اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار دهیم.
برای خرید اینترنتی پارکت باید انواع آن را بشناسید. انواع پارکت های زیر در بازار موجود هستند:
پارکت های Solid از چوب های یک تکه ساخته شده اند و توسط زبانه ها و شیارها به هم متصل می شوند. پارکت Solid مناسب اتصال شناور در کف اتاق نیست و از چوب و چسب برای نصب در کف استفاده می شود. در نصب شناور پارکت ها بصورت کامل به کف اتاق متصل نمی شوند.
پارکت های یک تکه گران ترین نوع پارکت هستند زیرا از بهترین و مرغوب ترین چوب ها در تولید آنها استفاده می شود. ضخامتی بین ۱۲ تا ۲۳ میلی متر دارند و پس از گذشت مدت زمانی طولانی تنها کمی تغییر رنگ می دهند اما از کیفیت و استحکامشان چیزی کم نمی شود. برای رفع کم رنگی هم تنها کافیست با یک روکش آن را شبیه به روز اول کرد.
جالب است بدانید یک پارکت یک تکه حتی تا ۱۰۰ سال میتواند دوام بیاورد.
پارکت مهندسی شده ضخامتی بین ۱۰ تا ۱۵ میلی متر دارد که از سه لایه تشکیل شده است. این لایه ها با هم پرس شده و در کنار هم یک لایه واحد را می سازند و در نهایت برای نصب آماده اند. لایه اولیه از جنس فیبر با تراکم بالا، لایه وسطی از فیبر معمولی و لایه سوم که روکش نامیده میشود از چوب بلوط است که حداقل ۲.۵ میلی متر ضخامت دارد.
به کمک این سه لایه نه تنها استحکام و دوام پارکت بالا میرود بلمه در هزینه تولید آن نیز صرفه جویی میشود و در نتیجه محصول با قیمت مناسب تری به مشتری در بازار ارائه میشود. توجه کنید که هرچقدر لایه روکش ضخیمتر باشد، پارکت بادوام تر است. در زمان خرید پارکت به این مشخصه دقت کنید.
پارکت مهندسی شده نیز از چوب یکتکه ساخته شده است و تنها لایه رویی در معرض دید است. اگر روی این پارکت سوهان کشیده شود حداقل ۱ میلی متر از مواد آن از بین خواهد رفت. پارکت مهندسی شده تنها زمانی قابل نوسازی است که لایه رویی حتما ۲.۵ میلی متر باشد پس در زمان خرید پارکت این نکته را در نظر بگیرید.
پارکت های مهندسی شده و یک تکه از نوع پارکت های گران هستند و در عین حال نگهداری از آنها معمولا سخت است. از همین رو نوع دیگری از پارکت ها به نام پارکت لمینت تولید شدند.
دوام و استحکام این نوع پارکت ها بسیار بالا است و از نظر ظاهری شبیه به دیگر پارکت ها هستند. اما از نظر قیمت در سطح پایین تری از دو نوع دیگر قرار میگیرند. پارکت لمینت در انواع طرح ها و الگوهای مختلف تولید می شوند و خرید آن کاملا سلیقه ای است.
جنس این نوع پارکت ها از تخته فیبر متراکم چندلایه یا نوعی تخته فیبر به نام HDF است که سبب می شود تا برای بیشتر مکان ها گزینه مناسبی باشد.
پارکت وینیلی از دسته پارکت های ارزان قیمت است. جنس این نوع پارکت ها ۱۰۰ از پلاستیک ساخته شده اما در مواردی از آنها با ترکیب پلاستیک ،چوب و پلیمر به تولید میرسند.
مهمترین مشخصه پارکت استحکام و دوام آن است. در هنگام سفارش آنلاین پارکت باید کیفیتی متناسب با بودجهتان انتخاب کنید. هرچقدر پارکت از کیفیت بهتری برخوردار باشد، میزان طول عمر آن بیشتر است. اگر پارکت را برای اتاقی پر رفت و آمد میخواهید بهتر است به نوع چوب و ضخامت پارکت توجه کنید.
زمانی که قصد خرید اینترنتی پارکت را دارید متراژ اتاق را حتما در نظر بگیرید. برای اتاق های کوچک بهتر است از پارکت هایی با رنگ روش استفاده کنید تا آن را بزرگ و جادار نمایش دهد. همچنین انتخاب الگوی مناسب میتواند تاثیر ظاهری بسیاری بگذارد. مثل الگوهای شطرنجی بسیار مناسب اند. البته برای اتاق های خیلی کوچک شاید حس شلوغی به فرد القا کند.
برای اتاق های بزرگ هم الگوهایی مانند استخوان شاه ماهی مناسب هستند. زمانی که مبلمان کمی در اتاق وجود دارد این الگو میتواند اتاق را پر نشان دهد.
در ساخت پارکت های چوبی از انواع چوب های بلوط، زبان گنجشک، درخت فان، ونگ، ساج، افراف گردو و راش استفاده می شود. هر یک از این چوب ها ویژگی هایی دارند که برای تولید پارکت استفاده می شوند. در ادامه به خصوصیات هر یک میپردازیم:
چوب افرا در بیشتر نقاط دنیا پیدا می شود و به دلیل رنگ روشن و شادی که دارد، بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. رنگ این چوب از سفید تا قهوه ای روشن و قهوه ای متمایل به قرمز است. به دلیل ساختار یک پارچه و منافذ ریز برای ساخت پارکت مناسب است.
میدانید که چوب درخت گردو بسیار محبوب است. رنگ قسمت درونی تنه از قهوه ای تیره تا بنفش متغیر است و رنگ قسمت بیرونی شامل رنگ های قهوهای، خاکستری و زرد روشن است. چوب درخت گردو به عنوان زیباترین و لطیف ترین چوب برای تولید مبلمان استفاده می شود.
از این نوع درخت در دنیا ۲۰ گونه وجود دارد و چوب آن بسیار سخت و سنگین است. قدرت این چوب از درخت بلوط هم بیشتر است. در ساخت پارکت از این چوب استفاده می شود که در عین حال بسیار منعطف است و به راحتی نمی شکافد. این چوب در برابر تغییرات آب و هوایی بسیار مقاوم است.
چوب این درخت دارای رنگ های قهوهای روشن و تیره است و رگه های نرم و لطیفی دارد که سبب زیبایی آن میشود. این چوب بسیار منعطف و تراکم بالایی دارد و در برابر رطوبت مقاومت خوبی از خود نشان می دهد. با توجه به این خصوصیات گزینه خوبی برای تولید پارکت است.
در حالت کلی پارکت های چوبی شامل مزایا و معایبی هستند که در هنگام خرید آنلاین پارکت باید آنها را در نظر گرفت:
هنگام سفارش آنلاین پارکت باید به نکات مختلفی مثل درجه مقاومت، کیفیت، استحکام و … توجه داشت. توضیحات ارائه شده در فوق موارد مهمی در هنگام انتخاب پارکت برندهستند. تنوع این محصول به قدری زیاد است که در بازار با محصولات زیادی روبرو خواهید شد. با آگاهی کامل از محصولات موجود میتوانید بهترین گزینه را متناسب به نیازتان به صورت آنلاین خریداری کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت پارکت های مختلف میتوانید روی قیمت پارکت کلیک کنید یا میتوانید از طریق شماره های درج شده در داخل سایت یا ۰۹۱۲۵۵۵۵۱۴۴ با مشاورین آرکسان در تماس باشید.
🔮 سفارش انواع پارکت لمینت | بیش از 100 مدل پارکت جدید در ایران |
👳♂️ فروش حضوری و اینترنتی | حضور در دفتر شرکت آرکسان |
🤓 خدمات پس از فروش | 24 ساعته 7 روز هفته |
✨ پارکت های قیمت مناسب | تعویض کفپوش با مناسب ترین شرایط |
تمیز کردن پارکتهای چوبی چندان کار سختی نیست و شما میتوانید به کمک یک دستمال یا تیکه حولهای به راحتی این قبیل پارکتها را تمیز کنید.
برای تولید هر دو کفپوش از مواد اولیه الیاف چوبی استفاده میشود و تفاوت آنها در مواد افزودنی است که مواد افزودنی موجود در لمینت بیشتر از پارکت چوبی است.
برخی از پارکتهای لمینت که خاصیت ضد آب دارند میتوانند در محیطهایی همچون آشپزخانه نیز مورد استفاده قرار بگیرند.